Vi har blivit med Sales Manager!

Här är pressreleasen för vår senaste rekrytering där vi berättar om vår senaste rekryt Erica! Hon ska fortsätta utveckla Rementes B2B-erbjudande i vår ambition att demokratisera mentalt välbefinnande.

Göteborgsföretaget Remente är en app för personlig utveckling som laddats ner över 1 miljon gånger jorden runt sedan lanseringen 2015. När bolaget nu växlar upp sin B2B-verksamhet rekryteras ny Sales Manager for att driva satsningen globalt.

Remente rekryterar Erica Salonius grundare av Esius Media, där hon har jobbat med över 70 bolag som föreläsare och digital marknadsföringskonsult.

Remente är ett digitalt prestations- och välmående-system för organisationer och privatpersoner. Med hjälp av en app för mobil och dator som baseras på kognitiv beteendeterapi, coaching, mental träning och neurovetenskap hjälper bolaget människor att ta kommandot över sina liv. Nu satsar Remente på att utveckla B2B-marknaden ytterligare. Remente jobbar idag bland annat med industrikoncernen Stena, fotbollsorganet IFAB och ledarskapskonsulterna Actea.

Erica ska utveckla och ansvara för Rementes säljprocess, vilket inkluderar allt från förpackningsutveckling till direkt försäljning och uppföljning.

”Jag fick frågan om jag ville vara med och göra världen till en bättre plats, det blev ett solklart ja! Både som entreprenör och anställd har jag känt på hur det är att jobba utan mål eller motivation. I snitt saknar 87% av de anställda engagemang för sitt arbete, vilket är förfärligt för både medarbetare och arbetsgivare” berättar Erica Salonius.

Detta är ihopkopplat med såväl psykisk ohälsa samt oklara målbilder och strategier i organisationen. Rementes digitala företagslösning utgår från individen men ger även insikt i hur organisationen i stort mår. Genom att tydliggöra och följa upp målsättningar med systemet förbättras prestationen för både företaget och den anställde.

“Remente föddes ur behovet att förebyggande adressera psykisk ohälsa, vilket är den främsta orsaken till sjukskrivningar idag. Det intressanta är att verktyg som förbättrar hälsan även förbättrar prestationen, vilket gör detta högaktuellt för företag som vill ha en organisations om både mår och går bra. Det känns riktigt kul att välkomna Erica med sitt driv och passion till Remente, för att ta denna satsning till nästa steg” förklarar David Brudö, VD och medgrundare för bolaget.

Erica fortsätter, ”Det ska bli otroligt roligt och utmanade! Jag ser fram emot en spännande resa och jag är övertygad att vi tillsammans kommer få fler att må bra på arbetsplatsen och privat!”